آشنایی بیشتر با بهترین انشتارات خارجی
کار چاپ و نشر در هر جای دنیا که باشد یک کار فرهنگی و بسیار پولساز میباشد. برخی انتشارات عمومی هستند و برخی فقط برای یک سری مخاطب خاص چاپ انجام میدهد. در دنیا انتشارات بزرگی وجود دارد که چند ملیتی هستند و در کشورهای مختلفی فعالیت دارند. ما در این مقاله از فروشگاه کتاب بوک مارکت میخواهیم بعضی از بهترین انتشارات خارجی را مورد بررسی قرار دهیم.
یکی از مهمترین وسیله ها برای افزایش اطلاعات و آگاهی کتاب است. یکی از اصلی ترین دلایل اختراع خط و چاپ، حفظ اطلاعات و انتقال آن بوده است. امروزه با پیشرفت ابزار و آلات چاپ این مسئلهی مهم به خوبی در حال حل شدن است. چاپ و نشر علاوه بر حفظ اطلاعات و انتقال آن به منظور افزایش آگاهی یک صنعت پولساز است. به همین دلیل بسیاری از فعالان این عرصه با هدف سرمایه گذاری و افزایش درآمد وارد این صنعت میشوند.
سالانه در جهان میلیونها دلار وارد این صنعت پول ساز میشود که سهم بزرگی از آن نصیب ناشران میشود. ما در این مقاله از فروشگاه کتاب بوک مارکت به بررسی انتشارات خارجی پرداختهایم و میخواهیم بهترین انتشارات خارجی را به شما عزیزان معرفی کنیم. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
انتشارات چیست؟
برای تعریف نشر دو تعریف و نگرش متفاوت وجود دارد. عدهای از فعالان دنیای کتاب بر این عقیده هستند که، هر فردی مطلبی را تالیف کند و آن را تکثیر کند کار نشر انجام داده است. مثل جزواتی که استادان و معلمان چاپ میکنند و به دانشجویان و دانش آموزان میدهند. دستهی دیگر در تعریف نشر عقیدهی دیگری دارند. این افراد که نگاهی تخصصیتر دارند انتشارات را یک تجارت میدانند. این عده معتقدند که کار نشر یک کسب و کار با هدف به دست آوردن سود است مثل چاپ کتاب، بروشور، مجله و … .
به طور کلی به مجموعهای که کار چاپ و نشر موضوع یا اطلاعاتی را با هدف مشخص انجام میدهد انتشارات میگویند. امروزه انتشارات با روشهای مختلفی فعالیت میکنند اما هدف همهی آنها حفظ و انتقال اطلاعات است. برخی انتشارات فعالیتشان بسیار گسترده میباشد و در سطح بین الملل فعال هستند.
انواع انتشارات
ناشران بسته به عواملی مانند میزان سرمایه، هدف، ساختار، نوع کتاب و … به چند دسته تقسیم میشوند. ما در این بخش از مقاله میخواهیم برخی از انواع ناشران را بررسی کنیم.
1_ ناشران مبتکر: همانطور که از اسم این دسته از ناشران مشخص است، این ناشران مبتکر هستند. یعنی با طرح و ایده مد نظر خودشان کار میکنند و مولفان باید ایده آنان را اجرا کنند.
2_ ناشران منتظر: این دسته از ناشران منتظر میمانند تا نویسندگان و مولفان به سرغشان بیایند و از طرحهای ارائه شده بهترین را انتخاب میکنند.
3_ ناشران عمومی: این ناشران در همهی زمینهها فعالیت دارند و برای مخاطبان مختلف کتاب و… چاپ میکنند.
4_ ناشران خصوصی: این دسته از ناشران فقط در یک زمینهی خاص و برای مخاطبان محدود کار چاپ میکنند.
5_ ناشران دولتی: این دسته از ناشران وابسته به دولت هستند و بیش از 50 درصد از سرمایه آنها را دولت تامین میکند.
در بالا چند نوع از ناشران که بیشترین تعداد انتشارات را شامل میشدند به شما عزیزان معرفی کردیم. در ادامهی این مقاله به بررسی و معرفی برخی از بهترین انتشارات خارجی خواهیم پرداخت، با ما همراه باشید.
Bloomsbury: انتشارات Bloomsbury یکی از بهترین انتشارات خارجی میباشد. این انتشارات فعالیت خود را از سال 1986 آغاز کرده است. از جمله آثار این انتشارات خارجی چاپ مجموعه کتابهای هری پاتر میباشد که در سراسر جهان بسیار طرفدار دارد. این مجموعهی انتشاراتی در کشور انگلستان و شهر لندن واقع است.
Pearson: در لیست بهترین انتشارات خارجی یک ناشر انگلیسی دیگر وجود دارد که نمیتوان آن را جزو بهترین انتشارات خارجی ندانست. این انتشارات لندنی که خدمات آموزشی آن در بیش از 50 کشور ارائه میشود انتشارات Pearson نام دارد. این انتشارات در سال 1844 تاسیس شده است و همواره از بهترین انتشارات خارجی بوده است.
Elsevier: در بین بهترین انتشارات خارجی نامهایی از ناشران هلندی نیز وجود دارد. این انتشارات که سال تاسیس 1880 میباشد Reed Elsevier نام دارد. این انتشارات امروزه با فعالیت در بیش از 180 کشور جزو بهترین انتشارات خارجی میباشد.
wolters kluwer: یکی دیگر از ناشران هلندی که جزو لیست بهترین انتشارات خارجی قرار گرفته است انتشارات wolters kluwer میباشد. دفتر مرکزی این انتشارات در شهر آلفن آن درین واقع شده است. این شرکت در سال 1836 تاسیس گردیده است. داشتن بیش از 19000 کارمند و فعالیت در 150 کشور باعث شده تا wolters kluwer جزو بهترین انتشارات خارجی باشد.
Thomson reuters: یکی دیگر از بهترین انتشارات خارجی، انتشارات Thomson reuters است. این شرکت در سال 1934 توسط فردی به نام روی تامسون در انتاریو کانادا تاسیس شد.اما امروزه دفتر مرکزی این انتشارات در منهتن آمریکا می باشد. فعالیت بیش از شصت هزار کارمند در 100 کشور مختلف باعث شده تا Thomson reuters جزو بهترین انتشارات خارجی به حساب بیاید.
Oxford University Press: در هر لیستی که از بهترین انتشارات خارجی میبینید ایم این انتشارات وجود دارد. انتشارات Oxford University Press یک انتشارات انتفاعی (وابسته به یک سازمان) میباشد که نمیتوان آن را جزو بهترین انتشارات خارجی قرار نداد. این انتشارات انگلیسی که متعلق به دانشگاه آکسفورد انگلستان است، یکی از قدیمی ترین و بهترین انتشارات خارجی میباشد. تاریخ تاسیس این انتشارات به سال 1586 میلادی برمیگردد. این انتشارات همیشه جزو برترین انتشارات جهان بوده است.
John Wiley & Sons: یکی دیگر از انتشارات خارجی که جزو بهترین انتشارات خارجی میباشد انتشارات John Wiley & Sons است. این انتشارات آمریکایی بیش از دو قرن است که به چاپ و نشر انواع کتاب میپردازد. مجموعه John Wiley & Sons در سال 1807 در شهر نیویورک ایالات متحده آمریکا تاسیس شده است.
Penguin Random House: از دیگر انتشارات آمریکایی که جزو معتبرترین انتشارات خارجی میباشد، انتشارات Penguin Random House است. این انتشارات هم حدود یک قرن است که در زمینه چاپ و نشر فعال است. انتشارات Penguin Random House در سال 1927 در نیویورک تاسیس شده است و از همان دههای ابتدایی شروع فعالیت در لیست بهترین انتشارات خارجی قرار داشته است.
ما در این مقاله سعی کردیم برخی از بهترین انتشارات کتاب خارجی را به شما عزیزان معرفی کنیم. برای خرید کتابهای چاپ شده توسط بهترین انتشارات کتاب خارج از کشور و اخلی، میتوانید به سایت فروشگاه کتاب بوک مارکت مراجعه کنید. شما با خرید کتابهای انتشارات خارجی از بوک مارکت، میتوانید هم در وقت و انرژی خودتان صرفه جویی کنید. هم با حذف هزینههای رفت و آمد از نظر اقتصادی صرفه جویی کنید.
لینک های مفید
معرفی بزرگترین انتشارات ایرانی